Virksomhedsarrangement

Leder I efter et anderledes sted at holde jeres næste møde eller teambuilding-arrangement?

Event Oasen en oplagt mulighed. I får stedet helt for jer selv, og den sydlandske stemning skaber automatisk en anden atmosfære, som giver plads til ro og fordybelse. Vores overdækkede terrasse er oplagt til et fællesmøde, og de forskellige unikke kroge giver mulighed for samtaler i mindre grupper.

Forplejning: Kaffe og frugt inkluderet i prisen.

Afslut dagen med en frokost eller dinner, som kan nydes på vores overdækkede terrasse (ikke inkluderet i prisen).

Ekstra luksus: Der er altid bodyshower/-lotion, håndklæder, badekåber og tøfler til rådighed. Hold jer ikke tilbage med at spørge, hvis I har andre ønsker.

Pris: Se priseksempel herunder eller kontakt Hanne eller Henning for nærmere aftale vedr. pris ved valg af andre typer af arrangementer samt varigheden heraf.

Læs mere om hvad stedet Event Oasen tilbyder

Priseksempel:

Antal personer: 10 personer
Periode: 6 timer
Priser: kr. 3.500- kr for 10 personer
Pris – flere personer: + kr. 200,- per ekstra person
Ekstra: Spa kr. 500,- / Infrarød sauna kr. 500,- / + strømforbrug som afregnes ved afrejse

Se også

Spa, tapas og brudekjoler

Spa, tapas og brudekjoler

Ønsker du at kombinere dit køb af brudekjole hos Kongsgaard Bridal med spaoplevelse i selskab med dine nærmeste veninder, byder vi dig velkommen ind i Event Oasen.

Forkælelse

Forkælelse

For dig og din partner eller sammen med dine venner. Hvornår har du sidst givet dig selv og dine nærmeste en oplevelse, hvor verden udenfor forbliver udenfor?

Fest

Fest

I behøver ikke at rejse til udlandet – Event Oasen er den oplagte mulighed. Her får I en hyggelig middelhavsstemning med bl.a. pool, spa og infrarød sauna, der skaber de perfekte rammer for en fest i et anderledes og afslappende miljø.

Dit Event

Dit Event

Næsten alt kan lade sig gøre hos Event Oasen. I bestemmer fuldstændig selv, hvad oplevelsen skal bestå af. Ingen begivenhed er for lille, og kun fantasien sætter grænserne.

Comming up events

Comming up events

Når vi får en ide, er der ikke lang vej for os til at føre den ud i livet. Hold derfor øje med sitet, og se hvad vi finder på. Det kunne f.eks. være fællesspisning, et foredrag eller anden aktivitet.