Sydlandsk oase midt i Give

Når du træder ind i Event Oasen mødes du af en hyggelig og afslappet stemning, der kan danne de perfekte rammer om dit næste arrangement.

Her kan du læse om alt det du finder hos Event Oasen, der gør det muligt at skabe en helt unik oplevelse.

Hvad indeholder Event Oasen?

Gårdhave med sydlandsk stemning

Hele baghaven er ombygget til en oase med stemning fra middelhavet. Her er hyggelige små kroge, smukke krukker med blomster og nøje udvalgt interiør.

Spa

Spaen har 5 siddepladser og en liggeplads, hvorfra du kan nyde synet af hele gårdhaven.

Pool

Poolen er opvarmet med solfanger og er 25 m2. Den har en indbygget “svømmetræner”, så man har mulighed for at tage en ”længere” svømmetur. En “svømmetræner” er et anlæg, som skaber en modstrøm i vandet, hvorunder du kan opleve at få en behagelig følelse af at svømme i en flod, ligesom du kan opleve motion på en helt ny måde.

Badeværelse - i forbindelse med Event Oasen

Selv i badeværelset kan man opleve, at tiden står stille. Her finder du toilet, vask, bruser og infrarød sauna.

Infrarødsauna

I badeværelset finder I den infrarøde sauna med plads til 4 personer. Infrarød saunabehandling øger blodgennemstrømningen og hjælper din krop med at udskille affaldsstoffer, som har ophobet sig over tid. Saunaen giver øjeblikkelig smertelindring, afspænder dine muskler, sætter forbrændingen i vejret, regulerer dit blodtryk, mindsker stress og sænker dit kolesteroltal.

Fuld forplejning

I kan selv stå for mad og drikke til jeres event, ligesom I kan bestille forplejning til arrangementet. Maden kan være arrangeret inden, så I selv står for resten.

Hanne kan dog også agere vært. Hun ved, hvad der skal til for at skabe den rette stemning og hygge om gæsterne. Der er flere muligheder for forplejning, hvilket aftales i forhold til hvilken type arrangement, I ønsker. Vi kan f.eks. stå for en tapasanretning eller bobler, frugt, tapas, smoothies, saltsnacks, frokost og aftensmad.

Vi har et samarbejde med Jacob Fromm, der er uddannet kok. Han har primært arbejdet i “fine-dining”- restauranter de senste 4 år, herunder a la carte restauranten “Bardok” i Århus.

Det har givet en erfaring og forståelse på forskellige områder inden for gastronomien, hvilket kan være med til at skabe det helt rigtige setup for jeres arrangement.

Boma: Overdækket uderum

Bomaen oser af hygge. Her kan man både gå i skyggen på en solvarm dag og hygge sig om aftenen, når duggen falder på. Her er spiseområde, brændeovn, køkken og en luksus-shelter med stjernekig.

Køkkenfaciliteter

Der er et fuldt etableret udekøkken, så man har mulighed for at lave mad til et selskab. Køleskab, gaskomfur, friture og rygeovn til langtidsstegning.

Luksus shelter

Shelteren er placeret i den ene ende af den overbyggede terrasse. Den er bygget med glastag, så man kan ligge og kigge op på stjernerne, ligesom man kan nyde brændeovnen fra shelteren. Der er også mulighed for at se tv.

Orangeri

I orangeriet finder man altid den rette temperatur. Her er der lagt granitsten, der kan regulere varmen. Der er derfor mulighed for, at man kan sætte sig og nyde roen eller tage en fortrolig snak.

Overnatning

Vi tilbyder flere muligheder for overnatning.

I vores luksusshelter er der plads til 2 personer. Derudover er der i forbindelse med oasen en anden dobbeltseng med udsigt til poolen. I husets øverste etage er der indrettet 8 sovepladser – to værelser med plads til 2 personer på hvert værelse og to hemse med plads til 2 personer på hver hems.

Endvidere er der et fællessoverum med plads til 6 personer.

Ekstra forkælelse

Der er altid bodyshower/-lotion til fri afbenyttelse. Vi står selvfølgelig gerne for, at der er håndklæder, badekåber og tøfler til rådighed. Og sig endelig til, hvis I har andre ønsker.