Spa, tapas og brudekjoler

Ønsker du at kombinere dit køb af brudekjole hos Kongsgaard Bridal med spaoplevelse i selskab med dine nærmeste veninder, byder vi dig velkommen ind i Event Oasen.

Vi har udfærdiget en pakke indeholdende følgende: 4 timers personlig shopping og rådgivning omkring kjolevalg, herunder hvilken type form og farve, der passer til dig samt bobler og snacks. Du og dit brudeslæng har hele showroomet og Event Oasen for jer selv.

Læs meget mere om alt det Kongsgaard Bridel til byder

Priseksempel:

Antal personer: Maks 5 personer i alt
Periode: 4 timer. Kun hverdage/aftener
Forplejning: Bobler, spa bar
Priser: kr. 3.000 for 5 personer. (kr. 1.000 modregnes ved køb af brudekjolen)
Pris – flere personer: + kr. 200,- per ekstra person
Ekstra: Spa kr. 500,- / Infrarød sauna kr. 500,- / + strømforbrug som afregnes ved afrejse

Se også

Forkælelse

Forkælelse

For dig og din partner eller sammen med dine venner. Hvornår har du sidst givet dig selv og dine nærmeste en oplevelse, hvor verden udenfor forbliver udenfor?

Fest

Fest

I behøver ikke at rejse til udlandet – Event Oasen er den oplagte mulighed. Her får I en hyggelig middelhavsstemning med bl.a. pool, spa og infrarød sauna, der skaber de perfekte rammer for en fest i et anderledes og afslappende miljø.

Virksomhedsarrangement

Virksomhedsarrangement

Leder I efter et anderledes sted at holde jeres næste møde eller teambuilding-arrangement, så er Event Oasen en oplagt mulighed.

Dit Event

Dit Event

Næsten alt kan lade sig gøre hos Event Oasen. I bestemmer fuldstændig selv, hvad oplevelsen skal bestå af. Ingen begivenhed er for lille, og kun fantasien sætter grænserne.

Comming up events

Comming up events

Når vi får en ide, er der ikke lang vej for os til at føre den ud i livet. Hold derfor øje med sitet, og se hvad vi finder på. Det kunne f.eks. være fællesspisning, et foredrag eller anden aktivitet.