Sådan kan I bruge Event Oasen

Luksus, forkælelse, velvære og ro er nøgleordene, når du booker et ophold hos Event Oasen.

Ægteparret Hanne og Henning Kongsgaard har i deres baghave i Give skabt en helt unik sydlandsk inspireret oase. Her oser det af god stemning og hygge, og det vil de gerne dele med andre. Derfor har de åbnet deres hjem op og tilbyder eksklusivt andre at bruge deres hjem til fester, events, virksomhedsarrangementer, paraftener med overnatning, “Girls Night Out”/”Boys Night Out”, polterabender m.m.

Alt kan lade sig gøre, og I bestemmer fuldstændig selv, hvad oplevelsen skal bestå af. Kun fantasien sætter grænser. Herunder finder I nogle eksempler på et kommende arrangement:

Fest – Skal du fejre noget?
Fødselsdag · Bryllup · Reception· “Garden Party” (havefester)
Virksomhedsevents – Skal I mødes i andre omgivelser?
Møder · Bestyrelsemøde · Teambuilding
Forkælelse – For dig og din partner eller sammen med venner
Parophold/glamping · “Girls Night Out”/”Boys Night Out” · polterabend
Spa, tapas og brudekjoler – Den rette stemning, når du skal købe brudekjole
Dit event – Når kun fantasien sætter grænser
Øl- eller vinsmagning · Kaffemik · Træf: Motorcykel · Herreaften · Foredrag: Sundhedsforedrag · Hyggeaften · Dans: Salsa-aften · Makeup-aften · Fællesspisning · Vinterbadning· CBD-event
Comming Up Events – Tilmeld dig vores events

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale omkring de forskellige muligheder, som Event Oasen kan tilbyde. Vi hjælper gerne med at skræddersy det helt rigtige arrangement til jer.

Sådan kan I bruge Event Oasen

Spa, tapas og brudekjoler

Spa, tapas og brudekjoler

Ønsker du at kombinere dit køb af brudekjole hos Kongsgaard Bridal med spaoplevelse i selskab med dine nærmeste veninder, byder vi dig velkommen ind i Event Oasen.

Forkælelse

Forkælelse

For dig og din partner eller sammen med dine venner. Hvornår har du sidst givet dig selv og dine nærmeste en oplevelse, hvor verden udenfor forbliver udenfor?

Fest

Fest

I behøver ikke at rejse til udlandet – Event Oasen er den oplagte mulighed. Her får I en hyggelig middelhavsstemning med bl.a. pool, spa og infrarød sauna, der skaber de perfekte rammer for en fest i et anderledes og afslappende miljø.

Virksomhedsarrangement

Virksomhedsarrangement

Leder I efter et anderledes sted at holde jeres næste møde eller teambuilding-arrangement, så er Event Oasen en oplagt mulighed.

Dit Event

Dit Event

Næsten alt kan lade sig gøre hos Event Oasen. I bestemmer fuldstændig selv, hvad oplevelsen skal bestå af. Ingen begivenhed er for lille, og kun fantasien sætter grænserne.

Comming up events

Comming up events

Når vi får en ide, er der ikke lang vej for os til at føre den ud i livet. Hold derfor øje med sitet, og se hvad vi finder på. Det kunne f.eks. være fællesspisning, et foredrag eller anden aktivitet.

Kontakt Event Oasen

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.