Tid til gode oplevelser og samvær – styrker meningen med livet

Vi elsker at være værter. Vi er ikke dem der sætter os ned og ser fjernsyn, vi vil hellere have noget imellem fingrene. Nok derfor har vi prøvet lidt af hvert, og er ikke bange for at springe ud i noget nyt.

Hanne har fra tidligere erfaring fra restaurationsbranchen. Da børnene var små havde vi landbrug, vi arbejdede også med network marketing kost tilskud og Aloe vera Hanne Underviste også kvinder i kend din stil. På dette tidspunkt havde vi venner som flyttede til Spanien og efter en uges ferie hos vores venner i Calpe var vi friske på at sælge alt og tage til Spanien med vores 4 børn som var i alderen 7-15 år. Henning kørte også som sælger indenfor pool branchen. Efter 4 lærerige år vendte vi tilbage til Danmark. Derefter flyttede vi til Norge, hvor Henning fik arbejde i køkkenbranchen og Hanne fik ansættelse ved en brudeforretning. Derefter blev Hanne forpagter af en brudebutik i København.

Nu er vi så endt i Give. Hanne kører forretningen Kongsgaard Bridal, og Henning arbejder selvstændig som handyman og er arkitekten bag projektet.
Sammen har vi skabt Event Oasen, så vidt muligt i genbrugsmaterialer, ca. og Hanne har stået for den hyggelige Middelhavsstemning.

Vi elsker at være værter og sætter en stor ære i at skabe rammerne hvor man kan styrke fælleskabet I en tid, hvor meget foregår bag skærmen, har vi et mål om at bidrage til mere nærvær. Derfor er det naturligt for os at åbne vores hjem op, og tilbyde at andre kan opleve vores lille oase.

Vi glæder os til sammen med dig at finder den bedste løsning til dit ophold i Event Oasen.

De bedste hilsener
Hanne og Henning Kongsgaard