Fest

Drømmer I om at holde jeres fest i sydlandsk stemning?

I behøver ikke at rejse til udlandet – Event Oasen er den oplagte mulighed. Her får I en hyggelig middelhavsstemning med bl.a. pool, spa og infrarød sauna, der skaber de perfekte rammer for en fest i et anderledes og afslappende miljø.

Der er mulighed for at overdække halvdelen af terrassen, hvis I skal holde en stor fest.

Forplejning: I kan selv stå for mad og drikke til jeres event, ligesom I kan bestille forplejning. Maden kan være arrangeret inden, så I selv står for resten.

Hanne kan dog også agere vært. Hun ved, hvad der skal til for at skabe den rette stemning og hygge om gæsterne. Der er flere muligheder for forplejning, hvilket aftales i forhold til arrangementets udformning. Vi kan f.eks. stå for en tapasanretning eller bobler, frugt, tapas, smoothies, saltsnacks, frokost og aftensmad.

Vi har et samarbejde med Jacob Fromm, der er uddannet kok. Han har primært arbejdet i “fine-dining”- restauranter, herunder a la carte restauranten “Bardok” i Aarhus. Han kan skabe den helt rigtige menu til jeres fest.

Ekstra luksus: Der er altid bodyshower/-lotion, håndklæder, badekåber og tøfler til rådighed. Hold jer ikke tilbage med at spørge, hvis I har andre ønsker.

Musik: Vi kan hjælpe med at skaffe musik, hvis I ønsker det.

Pris: Aftales efter typen og varigheden af arrangementet.

Læs mere om hvad stedet Event Oasen tilbyder

Pris: Aftales efter typen og varighed af arrangement.

Pris eksempel:

Antal personer: 10 personer
Tid: 10 timer
Priser: kr. 4.500,- for 10 personer
Pris – flere personer: 200 kr + per ekstra person max 40 per
Ekstra: Spa kr. 500,- / Infrarød sauna kr. 500,- / + strømforbrug som afregnes ved afrejse

Se også

Spa, tapas og brudekjoler

Spa, tapas og brudekjoler

Ønsker du at kombinere dit køb af brudekjole hos Kongsgaard Bridal med spaoplevelse i selskab med dine nærmeste veninder, byder vi dig velkommen ind i Event Oasen.

Forkælelse

Forkælelse

For dig og din partner eller sammen med dine venner. Hvornår har du sidst givet dig selv og dine nærmeste en oplevelse, hvor verden udenfor forbliver udenfor?

Virksomhedsarrangement

Virksomhedsarrangement

Leder I efter et anderledes sted at holde jeres næste møde eller teambuilding-arrangement, så er Event Oasen en oplagt mulighed.

Dit Event

Dit Event

Næsten alt kan lade sig gøre hos Event Oasen. I bestemmer fuldstændig selv, hvad oplevelsen skal bestå af. Ingen begivenhed er for lille, og kun fantasien sætter grænserne.

Comming up events

Comming up events

Når vi får en ide, er der ikke lang vej for os til at føre den ud i livet. Hold derfor øje med sitet, og se hvad vi finder på. Det kunne f.eks. være fællesspisning, et foredrag eller anden aktivitet.