Comming Up Events

Når vi får en ide, er der ikke lang vej for os til at føre den ud i livet. Hold derfor øje med sitet, og se hvad vi finder på. Det kunne f.eks. være fællesspisning, et foredrag eller anden aktivitet. Arrangementer der er åbne for alle – så der er mulighed for at møde nye mennesker.

Se også

Spa, tapas og brudekjoler

Spa, tapas og brudekjoler

Ønsker du at kombinere dit køb af brudekjole hos Kongsgaard Bridal med spaoplevelse i selskab med dine nærmeste veninder, byder vi dig velkommen ind i Event Oasen.

Forkælelse

Forkælelse

For dig og din partner eller sammen med dine venner. Hvornår har du sidst givet dig selv og dine nærmeste en oplevelse, hvor verden udenfor forbliver udenfor?

Fest

Fest

I behøver ikke at rejse til udlandet – Event Oasen er den oplagte mulighed. Her får I en hyggelig middelhavsstemning med bl.a. pool, spa og infrarød sauna, der skaber de perfekte rammer for en fest i et anderledes og afslappende miljø.

Virksomhedsarrangement

Virksomhedsarrangement

Leder I efter et anderledes sted at holde jeres næste møde eller teambuilding-arrangement, så er Event Oasen en oplagt mulighed.

Dit Event

Dit Event

Næsten alt kan lade sig gøre hos Event Oasen. I bestemmer fuldstændig selv, hvad oplevelsen skal bestå af. Ingen begivenhed er for lille, og kun fantasien sætter grænserne.